info@hdservice.nl   |     +31 (0)77 387 05 09

Verkoop Motoren


Indian

Scout Sixty

De Indian Scout Sixty is een van de nieuwe modellen voor 2016 van Indian. Dit model lijkt veel op de bekende Indian Scout, maar heeft toch enkele vernieuwingen ondergaan. Deze motor heeft een kleiner blok dan de Indian Scout (999 cc). Door dit moderne motorblok en standaard ABS is de nieuwe Indian Scout Sixty  geheel aan de laatste keuringseisen in Europa zonder beperkingen op de geweldige prestaties.
 

Indian® Roadmaster™

De Indian Roadmaster is gebouwd voor pure luxe in Amerikaanse stijl. Deze Indian Roadmaster heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control. De Indian Roadmaster is een echte cruiser en is standaard uitgerust met een elektrisch verstelbaar windscherm en buddyseat. Tevens heeft deze motor 2 harde zijtassen en een topkoffer. Deze motor straalt een en al luxe uit. Zodoende heeft deze motor ook verwarmde handvaten en verwarmd zadel.
 

Indian® Chieftain®

De Indian Chieftain is de eerste Indian motor met een harde kuip, harde zadeltassen en een ongekende nieuwe comfortuitrustingen.  Deze Indian Chieftain heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control. De Indian Chieftain is een echte cruiser en is standaard uitgerust met een windscherm en buddyseat. Tevens heeft deze motor 2 harde zijtassen. 
 

Indian® Chief® Vintage

De  Indian Chief  Vintage is alles wat een Indian Motorcycle  was en altijd zou moeten zijn. Het is een gebeeldhouwde, krachtige cruiser, gebouwd met de pure elementen van de Indian stijl, vormgegeven rond de innovatie van morgen. Deze Indian Chief Vintage heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control. De Indian Chief Vintage heeft een keyless slot.

Indian® Chief® Classic

De  Indian Chief  Classic is alles wat een Indian Motorcycle  was en altijd zou moeten zijn. Het is een gebeeldhouwde, krachtige cruiser, gebouwd met de pure elementen van de Indian stijl, vormgegeven rond de innovatie van morgen. Deze Indian Chief Classic heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control.
 

Indian® Chief® Dark Horse

De naam zegt het al Indian Chief Dark Horse, deze motor is van voor tot achter helemaal zwart. Deze Indian Chief Dark Horse heeft een blok van 1811 cc. Tevens is ook het blok geheel zwart afgewerkt. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control.
 

Indian® Scout®


De Indian Scout is het eerste vloeistof gekoelde blok van Indian. De Indian Scout heeft een V-twin blok erin met 1131 cc. Hierdoor heeft deze compacte motor veel power en kracht. Door dit moderne motorblok en standaard ABS is de nieuwe Indian Scout geheel aan de laatste keuringseisen in Europa zonder beperkingen op de geweldige prestaties.
 

Victory

Hammer 8-Ball

Victory Judge

Victory Hammer S

Deze sportieve motor ziet er niet alleen agressief uit, maar hij is het ook! Deze motor heeft een 1731 cc blok. Met 6 versnellingen. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). De dubbele schijfremmen zorgen voor superieure remkracht die betrouwbaar rijden inspireert. De motor heeft een 250mm achterband, hierdoor plakt hij als het ware aan de weg en kun je onder iedere weersomstandigheden rijden.

Victory High-Ball

Dit is de Victory High-Ball welke veel indruk maakt tussen de Cruisers. Deze motor heeft een 1731 cc blok. Met 6 versnellingen. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Bij de Victory High-Ball is veel aandacht besteed aan het design. Dit valt te zien aan het APE hanger stuur. Hierdoor heb je de ideale rij-positie en kun je relax rijden. Tevens heeft de Victory High-Ball 16-inch wielen met whitewall banden.
 

Victory Gunner

De Victory Gunner is het beste verkochte model Victory in Europa. Deze motor heeft een 1731 cc blok. Met 6 versnellingen. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Bij de Victory Gunner is veel aandacht besteed aan het design. Dit valt te zien aan de 24 spaaks aluminium  wielen en gestroomlijnd solo zadel.
 

Victory Vegas 8-Ball

De Victory Vegas 8-Ball is van voor tot achteren zoveel mogelijk zwart gemaakt, zodoende heeft hij een sportieve uitstraling. Deze motor heeft een 1731 cc blok. Met 6 versnellingen. Bij de Victory Vegas 8-Ball is veel aandacht besteed aan het design. Dit valt te zien aan de 21’’-custom wielen en gestroomlijnd solo zadel.
 
De Victory Vegas 8-Ball is verkrijgbaar in de kleur zwart. Ook kun je ervoor kiezen om accessoires toe te voegen aan deze motor. Zodoende kun je deze hele motor naar je eigen wensen aanpassen.
 

Victory Cross Country Tour

Dit is de Victory Country Tour welke veel indruk maakt tussen de Tourings. Deze motor heeft een 1731 cc blok. Met 6 versnellingen. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens heeft deze motor ook cruise control. De Victory Country Tour is ook uitgerust met het Victory Comfort Control Systeem dit houdt in dat er in de kuip (ter hoogte van de kieën) ventilatoren zitten. Dit is de ideale tourmotor dit komt doordat hij meer dan 155 liter bagageruimte heeft. Tevens heeft deze motor een verhoogd windscherm.

Victory Vision

Dit is de Victory Vision Tour welke veel indruk maakt tussen de Tourings. Deze motor heeft een 1731 cc blok. Met 6 versnellingen. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens heeft deze motor ook cruise control. Dit is de ideale tourmotor, Omdat hij meer dan 100 liter bagageruimte heeft. Tevens heeft deze motor een elektronisch bedienbaar windscherm. Ook heeft deze motor verwarmde handgrepen en zadelverwarming (in 2 zones).
 

Victory Cross Country Tour

Dit is de Victory Cross Country welke veel indruk maakt tussen de Baggers. Deze motor heeft een 1731 cc blok. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens heeft deze motor ook cruise control. De Victory Cross County heeft 2 Kicker speakers, hierdoor geven de speakers een krachtig en  kristalhelder geluid.
 

Victory Magnum

Dit is de Victory Magnum welke veel indruk maakt tussen de Baggers. Het voorwiel is maar liefst 21 inch en de 25mm verlaagde achterkant maakt van de Victory Magnum al een mooie basis. Deze motor heeft een luchtgekoeld 1731 cc blok. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tussen de koffers en het achterspatbord is een afdekking geplaatst waardoor de achterkant één geheel wordt. Hierdoor ziet de Victory Magnum er nog strakker uit.