Huurvoorwaarden

H.D. Service Venlo biedt de mogelijkheid om een Indian of Trike te huren. Wij verhuren de nieuwste modellen zoals de Indian Scout, Indian Chieftain en Rewaco RF-1 Trike. Al deze motoren en Trikes zijn te huur met of zonder navigatie. Ook alle tijden dagen zijn mogelijk. Kies uit een doordeweekse dag, alleen de zaterdag of zondag, een midweek, weekend, lang weekend of een hele week. Bekijk onze scherpe prijzen.
 
Wilt u een Indian of Trike huren? Kom dan eens langs in onze showroom in Venlo waar u zelf de modellen kunt bekijken.
 
Verhuur Voorwaarden:

 
  • De huurprijzen zijn all-in, alleen de brandstof dient met zelf te betalen. De allrisk verzekering is inbegrepen en het eigen risico bedraagt € 1000,00. Indien u een rit in het buitenland wilt maken komt er eenmalig € 15,00 bij voor de ANWB buitenland service.
 
  • Bij het huren dient een borgsom contant te worden voldaan van € 500,00. Bij het retourneren van de motor of trike ontvangt u de borgsom terug.
 
  • Bij het huren van een trike dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B welke behaald is voor 13 Januari 2013 heeft u na deze datum het B rijbewijs gehaald dan benodigd u rijbewijs A om met de trike te mogen rijden.
  • Bij het huren van een motor dient u minimaal 24 jaar oud en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs A.
 
  • Bij annulering binnen zeven dagen voor aanvang van de afgesproken huurperiode, worden € 25,00 per huurdag in rekening gebracht.
  • Indien u na het huren van een motor of trike besluit om een motor of trike te kopen,  brengen wij een gedeelte van het huurbedrag in mindering.
  • De huurperiode begint ’s ochtends om 10.00u en eindigt ’s ochtends om 9.00u. Op Zaterdagen begint de huur ’s ochtends om 09:00 en               eindigt ’s avonds om 18:00 uur. Op zondag begint de huur op zaterdag om 18:00 uur en eindigt maandagochtend om 09:00 uur.
 
  • Let op een Helm is verplicht.

Wanneer u de motor of trike zondags terug wilt brengen (voor 18.00u) wordt er een extra bedrag van € 35,00 in rekening gebracht
Voor meer informatie of reserveringen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.
 

*Bovenstaande afbeelden zijn voorbeelden De huurmotoren en trikes kunnen in kleur en accessoires afwijken.