info@hdservice.nl   |     +31 (0)77 387 05 09

Over ons


Waarom ons

Wij zijn de enige in Nederland waar je zoveel verschillende soorten Amerikaanse motoren onder een dak hebt. Je kunt bij ons terecht voor Harley-Davidson, Indian en Victory motoren. Tevens zijn wij Rewaco Trikes en Excalibur importeur, hierdoor hebben we altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Trikes. Binnen Nederland zijn wij een van de weinige die gespecialiseerd zijn in het ombouwen van motoren naar trikes. Dit doen we in samenwerking met het Amerikaans bedrijf Motortrike.  
Eind 2014 is onze showroom compleet verbouwd. Sindsdien is onze showroom in verschillende delen opgebouwd. Zodoende hebben we een gedeelte voor Indian en Victory motoren, Harley-Davidson motoren en Rewaco Trikes. Hierdoor is onze winkel overzichtelijker opgebouwd, en kun je direct naar je gewenste motor of trike kijken.


Wij zijn een van de weinige motorzaken die 6 dagen per week open zijn tot 18:00. Iedere dag zetten we ons 100% in om de klant tevreden te houden. Dit doen we door een top service te leveren. Tevens onderscheiden we ons van andere motorzaken door de volgende punten:

- Wanneer een motor/trike klaar is van reparatie wordt deze compleet gepoetst,
- We hebben standaard ruim 100 motoren/trikes op voorraad,
- De klant is koning. Wanneer een klant speciale wensen heeft voor een motor of trike, kunnen we de trike of motor hier altijd op aanpassen.
- Veel motor tochten die vanuit ons pand starten.
- Je kunt bij ons altijd een proefrit maken op de gewenste motor of trike.
- Het inruilen van motoren of trikes is bij ons geen enkel probleem.
- De koffie staat 6 dagen per week bij ons klaar!

 

Ons Team

Mike        Eigenaar    
Hay en Elly
Jack                    Monteur                                            
 
Jos                 Monteur
Anthony     Monteur
Rico Monteur