Trikes

Een trike uit onze verhuur is de ideale motor om samen een tripje mee te maken. Als u uw trike huurt bij H.D. Service Venlo, bent u verzekerd van een motor die rijdt als een zonnetje. Bovendien huurt u uw trike bij onze verhuur gemakkelijk voor één dag, een weekend of zelfs een hele week. Het is maar net hoe lang u van deze prachtige motor wilt genieten.

Huur een trike bij onze verhuur voor een heerlijk dagje motorrijden

Als u bij onze verhuur een trike huurt, is het wel belangrijk dat u over een motorrijbewijs B beschikt. Voldoet u aan deze eis, dan kunt u op pad met een van onze prachtige trikes van Rewaco. Op deze trike maakt u zelfs met passagier een heerlijk comfortabel ritje. Natuurlijk is uw veiligheid daarbij ook van belang. Daarom huurt u bij onze trike verhuur voor een kleine prijs ook de nodige accessoires zoals een helm en navigatie. Bekijk onze prijslijst voor een overzicht van de huurprijzen voor een dag, weekend of week.

Ontdek de mogelijkheden

Huur een trike bij onze verhuur en geniet van een heerlijk dagje motorrijden. Langer kan natuurlijk ook. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons op +31(0)77 387 0509.